Glædelig Jul og Godt Nytår

Hej allesammen,
jeg ønsker Alle som har kigget ind på siderne her, en rigtig glædelig Jul, samt et lykkebringende Nytår.
Håber at se Jer igen i det nye år.

Julehilsen fra Conni
                                 

Josie er flyttet ind

18.12.11:
Liv I. Hesvik har været her med hendes lille røde hoppeføl her til aften. Hun ville gerne have føllet fravænnet, og den kunne jo fint være legekammerat med Comet. Barneby's Josie, som føllet hedder er efter Churchill DVE og Liv's gamle stævnehoppe Bellotta, som er efter Palestro II. Josie skal være her et par måneder.

Pearl er flyttet ind.

03.12.11: Pearl er en 4-årig DV / P.R.E krydsning , som Line og Benjamin er blevet foræret, og hoppen skulle som betingelse hentes med det samme. Det blev hun så 🙂

Camprano flyttet

01.12.11:
Pernille har valgt at flytte Camprano til Stald Kyø et par måneder her i vinter, så hun kan få redet ham lidt i ridehus, når der er så tidligt  mørkt udenfor. Han kommer tilbage til foråret
🙂

Hvil i fred " Fræser"

30.11.11:
Nu kunne vores allesammens kære kat, store " Fræser" ikke mere. Han blev jo kørt på for en tre-fire år siden, og fik dengang en meget svær læsion i hovedet, og en brækket skulder. Der skete et eller andet dengang, og tror at det er årsagen til, at hans indre organer ikke kunne mere nu. Det var det bedste at slutte hans liv nu, hvor han var blevet rigtig dårlig i løbet af de sidste tre dage, og vi måtte træffe denne svære beslutning. Puha, det er aldring godt at skulle sige farvel til de små kære her på gården.

Stævne i Fristrup

26. og 27. 11.11 :
Pernille og Camprano var til stævne i Fristrup. De afholdt 40-års Jubilærumsstævne i springning. Lørdag statede de i LD, hvor det blev til 4 fejl i omspringning og gav en 4.plads og en grøn roset med hjem. LC blev det til 12 fejl. Søndag blev det til 8 fejl i LD. I LC blev det til 4 fejl, og lige netop uden for placering. Ligeledes i blev det til en 4.plads i det samlede Mesterskab, også som 1.uplacerede, kun et sekund fra 3.pladsen.

Kaiza

16.11.11:
Nanna har solgt Kaiza , og hun er idag rejst op til en sød familie i Jerslev.

Percy ny ejer

13.11.11:
Fik idag en hilsen fra Nina Olsen i Norge. Hun har netop købt Percy, og jeg ønsker hende held og lykke med købet af Percy, og håber at høre meget mere fra dem.

Pernille og Signe til stævne i Farstrup

12.11.11:
Pernille var afsted med Camprano til dressurstævne i Farstrup. Hun startede først en LC3, hvor det blev til 61,667 %, en placering som nr.6 ud af 8. I LB2 gik det meget bedre, og der var blevet lidt mere ro på. Sluttede med 64,074% og blev nr.4 ud af 10.
Signe var også til start med Frk. Smilla, og hun startede først i LD2 , fik der 60 %, en delt 6.plds ud af 11 og i LC2 fik hun 57,727 % og blev nr.14 ud af 16. Bedre held næste gang piger 😎

Goku flyttet idag

30.10.11: Nanna har flyttet Goku ned til Anne Ringgren idag, da hun er blevet ansat der som staldmedhjælp med opstalding af egen hest for det.

Stævne i Ålestrup

29.10.11: Pernille var til sit første indendørs stævne i Ålestrup idag. Hun var vist lidt for nervøs, for Camprano syntes nu, at der var spøgelser i hallen, og humøret var højt, så det gav lidt for mange misforståelser. Det blev til 62,222 % i LB2, og i deres debut i LA1 blev det til 58,846. Egentlig okay efter omstændighederne , men ikke efter Pernille's mening :-)
Camprano fik lige prøvet sit nye hovedtøj også.

Jagtridning i Farstrup

15.10.11:  Hvilken fantastisk dag at skulle afsted med Pernille og Camprano til deres debut i jagtridning. Vejret vidste sig fra sin allerbedste side, og solen stod flot over himlen lige fra morgen af. Pernille og Camprano nød det i fulde drag, Camprano endda rigtig meget. De startede i hovedfeltet, og det gik rigtig fint. Springning er nu favoritdiciplinen. Da de var ca. halvvejs var der 20 min. hvil til heste og ryttere , samt en lille forfriskning. De startede frisk ud efter pausen, men men, efter ca. 10 min og  5 spring så opdagede en af de andre ryttere, at Camprano havde lavet en stor flænge ind for i venstre has, og Pernille valgte at stoppe ham , og red derfor med "hyggefeltet" resten af vejen hjem. Såret holdt dog hurtigt op med at bløde, så det var heldigvis ikke så meget, som det lige så ud til, heldigvis. Camprano var ellers rigtig tændt til det store felt, hi hi.
Se flere billeder

Klubmesterskab HHH 2011

08.10.11 og 09.10.11 var der Klubmesterskab i HHH. Pernille var afsted med Camprano, og de nød det vist begge to. Lørdag startede de dagen med af have deres debut i LB1. Det blev til 66.30 %, en rigtig god start, bare ærgerligt, at der ikke var andre, som stillede op i den klasse, det samme gjorde sig gældende søndag, hvor det gjaldt LB2, der gik han ellers betydelig bedre, syntes vi, men der var det en anden dommer, og hun var ikke helt enig med os, men de fik da 63.21 %. Det rakte i den samlede stilling i Klubmesterskabet til en 4.pl. 0,10 % fra en placering. Rigtig flot debut i LB . Lørdag stillede de også i springning, men det gik jo næsten alt for stærkt, og der smuttede desværre en bom i 1. hovedrunde,  i 2.hovedrunde gik det meget bedre, med en 0-runde,  det rakte til en 2.plads ud af 3 startende, men havde den hurtigste tid , hi hi.

Stævne i Farstrup

24. og 25.09.11: Pernille var til springstævne i Farstrup. Lørdag startede hun Camprano i en LD, og fik en placering som nr. 2, med 0 fejl,  der var 10 i klassen. Startede i LC også, det blev til 2 bomme , og gav en placering som nr. 8 ud af 17.
Søndag blev der startet en LD igen og det gik lige stærkt nok, 8 fejl, og sluttede som nr. 4 ud af 6. I LC-Områdemesterskab, som gik over to Hovedrunder , blev det til 8 fejl i 1. runde og 4 fejl i 2.hovedrunde. Sluttetede så med de 12 fejl, blev nr. 7 ud af 11 startende. Egentlig en fin weekend, og tror de nok skal finde rytmen .

Stævne i Farsø

18.09.11: Pernille var til stævne i Farsø med Camprano. Der var et rigtigt koldt og vådt vejr, og banen var rigtig våd og smattet. mange fik stop, og enkelte måtte af i pladderet. Camprano blev først startet i LD-springning, hvor det startede lidt stærkt, og det kostede en enkelt bom, som dog rakte til en placering som nr. 2 , så en okay runde, trods en træls bane. Banen var bestemt ikke blevet bedre, da de startede i LC-klassen, men da var der kommet lidt mere ro på knægten, og de klarede turen med en nul-runde og gik til direkte omspringning, som også blev klaret med nul fejl, og bedste tid, med en placering som nr. 1 så kom smilet frem, og endnu en roset til samlingen.

Kaiza tilbage

17.09.11: Nanna Werner's hest Kaiza er tilbage i stalden. Nanna havde lånt hende ud til en dame i Horsens, som ville bruge hende til ridning, samt at hun skulle ifoles ved hendes P.R.E.-hingst Bandolero. Ifolet blev den, men så blev der lidt problemer med at overholde nogle aftaler, så nu er Kaiza opstaldet her, indtil Nanna får hende solgt.

Nibe Cup 2011

D.03.og 04.09.11var der stævne i Nibe, hvor Pernille var kvalificeret til Nibe Cup i LD springning og LC2 dressur. Lørdag blev det til en finaleplads i dressur med en delt 7.pl. med 66,087 %, og en finaleplads i springning, dog med 8 fejl i bagagen.
Søndagen gik dressurfinalen i LC3, og her sluttede de med en 6.pl. med  130 %. Springningen gik ikke så godt. 8 fejl i 1.hovedrunde, og så gik det vist lige lidt for stærkt i 2.runde , ups ,hørte ikke efter klokken ,som skulle markere at nu måtte hun starte, øv, disk.

Eliteskue 2011

🙂 27.08.11: Så blev det endelig tiden, hvor vi skulle til Eliteskuet i Ikast med lille Comet, som jo slet ikke er så lille mere. Det gik rigtig fint, bortset fra, at han havde ædt sig en kæmpe vom til i halmen, som var i boksen. Det gjorde nok lige, at han lige faldt en karakter i typen, lignede jo en følhoppe. Nå, men det gik jo sådan, at han blev udtaget til Finalen, og det var nok ikke lige forventet, som han så ud på dagen. Så kan nu kalde ham for en af de tre bedste føl i år, fremstillet i DSP. Er super godt tilfreds med "Cometen" ,se billeder og beskrivelse på hans egen side.Ligeledes var Roxette jo også med til Eliteskuet, og se mere på hendes side også.

Cleo flyttet igen

26.08.11: Pernille P. har valgt at flytte Cleo ned til hendes søster ved Herning, og den er blevet flyttet idag, men den var enormt ked af at blive læsset. Tror den helst ville være blevet her 🙂
Aftenen gik med at gøre Pandora og Comet klar til Eliteskuet i morgen i Ikast, med hjælp af Pernille, som jo også skal med derned. Hun er jo uundværlig, når jeg skal afsted med ponyerne , tror nu også hun kan li' det.

DSP-følskue i Hjallerup

08.07.11: Sikke en dag 🙂 Pernille og jeg kørte til Hjallerup tidlig morgen i øsende regnvejr. Vi skulle til Følskue i DSP med Comet og det gik rigtig godt. Han blev nr 2 i sit hold og fik en adgangsbillet til Eliteskuet i Ikast i den sidste weekend i august. det sluttede dog ikke der. Vivi havde jo også meldt Roxette til, og søreme om ikke hun skulle med til Eliteskuet også. Kan jo næsten ikke få armene ned. Se billeder af Comet og Roxette på deres egen side.

Ny hest i stalden

14.07.11: Nanna Werner er tilbage i stalden. Hun har med sig sin 5-årige vallak,Stald Vesterby's Son-Goku. Han er efter knabstrupperhingsten Thor af Nørregaard og med shagya/haflinger mor.

Stadig ifol

13.07.11: Har fået begge hopper håndundersøgt idag, og der er stadig føl i dem. Comet blev også vaccineret 1.gang.

Pernille til stævne

03.07.11: Pernille har været til stævne med Camprano i Ålestrup. De startede i springning idag. det blev til en 4.pl. i LE og en 2.pl. i LD. Nice

Nye billeder ved Comet

30.06.11: Der er lagt lidt nye billeder ind i Comet's album. Comet skifter lige nu farve, ser lidt "grumset ud". Bliver spændende at se, hvordan den endelige farve bliver. Ser ud som om der er begyndende vildtstriber på forbenene nu.
Han måler iøvrigt 121 cm i stang nu, hvor han er 3 måneder gammel.

Pernille til stævne

25.06. og 26.06.11. Pernille var til stævne i Ranum i denne weekend. Lørdag startede hun Camprano i en LC1 og vandt med 69,167 %, og i LC2 fik hun en delt 1.plads med 68,261 %.
Søndag skulle der så prøves lidt springning. Startede forsigtigt i en LE springning .De fik en bom og blev første uplacerede. I LD blev det til en enkelt bom i omspringning og sluttede med en 2.plads. Denne weekends høst blev 2 røde og en blå roset.

Pernille til stævne

😎 19.06.11: Pernille og Camprano har haft deres stævne debut sammen idag.De var til stævne i Hyllebjerg Rideklub. De startede i LC2, hvor det blev til 66 % og LC3 med 65, et eller andet og det blev da lige 2 røde sløjfer med hjem. Sådan, super flot 🙂

Louise's heste hjem

06.06.11: Så fik Louise sat hegn til sine heste (det vil sige, at det var Lasse og Danni, som satte hegnet, hi hi) , så nu har vi kørt Monique og Asheeba  hjem til hende.

2 føl til næste år

18.05.11:
Pandora og Dorreen er blevet scannet idag, og de var begge drægtige. Dejligt, når det lykkedes i første forsøg. Comet blev også lige besigtiget og chippet ved samme lejlighed.

Fjerritslev Dyrskue

14.05.11:
Pandora og Comet har været med til Fjerritslev Dyrskue. Pandora fik 23 point og ærespræmie.

Corleone Lykkebo

30.04.11:
Fik at vide at Corleone er blevet solgt , og de nye ejere har startet stævne på ham. Han har gået stævne d.09.04.11 med Mia Pettersen ,startet i dressur LC1, fik 57,826 %, blev nr 7 ud af 14. De startede for Nes Rideklubb, som ligger 50 km nord for Oslo. Den 17.04.11 har Marius Dahl startet på ham i en springklasse , 90 cm, fik en enkelt bom, og ingen placering, han startede også her for Nes Rideklubb, stævnet her var hos Kongsvinger og Omegn Rideklubb.

Håber Mia og Marius vil få rigtig meget fornøjelse af Corleone 😎

Pandora hjemme igen

😉 28.04.11. Så ville Pandora ikke bedækkes mere, og er kommet hjem.
Bliver spændende de næste par dage.
Dorreen er jo snart 3 uger henne, og håber bare, at hun holder.

Pandora hestegal

23.04.11: Nu er Pandora hestegal, og er blevet kørt til hingst igen hos Egon Kragh ,Billund, hvor hun igen skal bedækkes ved FS Concorde.

FS Concorde, vinder af 4-års dressur championat i 2010 i DSP

FS Concorde, vinder af 4-års dressur championat i 2010 i DSP

Nye heste

21.04.11: Pernille har idag købt ny hest,Camprano, en 9-årig DV vallak efter Crelido / Ragtime. Niece Louise Schneider har ligeledes købt ny pony(hest) Det er en rød hoppe,Stormarksgård's Monique efter pintohingsten Willie Nelson/ fuldblodsaraberen Flamme. Hun er kåret i Forregister i DSP. Hun har et fint lille hoppeføl med efter Aquavit N  ,født d.13.04.
Håber pigerne har bedre held med disse heste
😉

Pernille på Camprano

Pernille på Camprano

Slagteheste

14.04.11: Pernille's hest Duet og niece Louise's hest Prinz er fulgtes ad til deres sidste sted. De er desværre blevet slagtet begge to. Duet var halt på forben, formodentlige gamle seneskader eller gigt, og Prinz havde helt tydeligt to haser med spat. Har egentlig ondt af pigerne. De køber disse to magre misvedligeholdte heste meget billigt, de er blevet fortalt at de to heste bare skulle væk her og nu pga. skilsmisse. Pigerne, godtroende som de er, køber disse to heste . De tror de har gjort alletiders køb, men ak, de er blevet godt og grundig taget ved næsen. De er så den erfaring rigere nu 😠
Kan kun sige, at hestene havde det godt på deres sidste dage her på Lykkebo.

Duet og Prinz, deres sidste dag.

Duet og Prinz, deres sidste dag.

Dorreen hestegal

10.04.11:Det hjalp med en hingst i stalden.
Cleo, Jet'aime og Dorreen er nu hestegale. 
Jeg skal til Åbent Hus hos Thorup-Hjallerup Hingstecenter idag, så kan Dorreen jo passende komme med, så hun kan blive insimineret ved Aquavit N igen så må vi se om ikke det lykkedes. Hun er insimineret til aften og efterfølgende dage.

Aquavit N d.10.04.11

Aquavit N d.10.04.11

Ny herre i stalden

07.04.11 : Jeg har hentet welsh A hingsten Trellebjergs Don hjem . Han har stået hos min far de sidste 9 år. Han skal nyde sin alderdom her hos mig, og så kan han jo også fortælle, når hopperne kommer i brunst.

Dagen derpå

🤨 28.03.11: Pandora smed ikke efterbyrden, så dyrlægen måtte ud her i formiddag, så nu er hun ok igen. Knægten ville heller ikke rigtig komme af med sin afføring, så det blev han også lige behandlet for.
Når nu dyrlægen var her i huset alligevel, fik jeg lige undersøgt Dorreen, og efter hans bedste overbevisning så var hun desværre tom.

Pandora har folet

🙂 27.03.11. Jubiiii, Pandora har fået et fint hingsteføl kl.22.05 her i aften. Han er vist dunfarvet med blis og fire hvide sokker. Fødslen gik fint, men hun vil ikke smide efterbyrden, så nu må vi vente på dyrlægen.Føllet skal hedde Lykkebo Comet. Se ham under AFKOM

Dorreen hestegal

 31.01.11:Øv øv og øv,Dorreen viste stor interesse for Prinz, som stod nysgerrig på den anden side af tråden. Hun viste tydelig brunsttegn, så tror desværre hun har smidt føllet på et eller andet tidspunkt i løbet af efteråret eller vinteren. Øv altså, havde sådan glædet mig til at se føl på hende.

Cleo(patra)

 26.01.11: Så er Cleo tilbage i stalden, og de kunne alle kende hinanden igen, selv om det er over et halv år siden , hun rejste herfra sidst.

Jet'aime solgt

18.01.2011: Jeg har idag solgt Jet'aime til min niece Line Schneider, men hun skal indtil videre stadig bo her på stedet. 

Kommentarer

Christina Sørensen

23.08.2016 03:24

Hej allesammen. Sad og kiggede efter min gamle hest Duet og fandt ud af hun var endt hos jer, men desværre var blevet aflivet. En trist skæbne for en fantastisk hest. Var hun hos jer længe..

Mia Pettersen

06.06.2011 00:48

Hei. Vi er de nye stolte eierene til corleone, flott side! Har send dere mail:) hilsen Mia Pettersen og Marius Dahl.

Seneste kommentarer

25.03 | 11:44

hejsa. har i nogle ponyer til salg pt

16.03 | 17:09

De 4 føl født hos dig, er de ikke registreret i DV, kan nemlig kun se 4 afkom på hende ialt . 3 født hos Poul Erik, og så din Chili

16.03 | 17:00

Hej Irma,
Har aldrig fået svaret dig, men der kom lige en anden besked, og så dukkede din jo op igen.
Jeg kan se, at Chilli Nørrekær har været aktiv ved stævner i 2018 og 2019 i både spring og dressur

16.03 | 16:52

Hej Christina,

Britta har aldrig haft et føl efter A-Dur, som hed Majbritt

I 92' havde Britta hingsteføl efter Seewind.

Del siden