Lykkebo Darleen til stævne

02.07.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Bryndumdam Rideklub. De startede her en Intervalspringning, met.B3 med to 0-runder, og blev  placeret som nr. 2. De red også en klasse met.B12, og her blev det til en enkelt bom i første runde, og 0 fejl i anden runde.

Newlands Mon Cherie drægtig

30.06.22:
Jaaa, så blev Molli endelig scannet drægtig. Termin d. 17.maj 2023 ved Craig SPH 257.

Lykkebo Darleen til stævne

29.06.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Tjæreborg Egnens Rideklub. De startede her en LD met.B4 med to 0-runder, og blev flot placeret som nr. 2. De red også en LC met.B7, og her blev det til en enkelt bom i begge runder. 

Det vil åbenbart ikke lykkedes

20.06.22:
Newlands Mob Cherie blev scannet i onsdags, på 16.dagen, ingen føl, men blev i stedet insemineret til aften , samt fredag aften. Hun er så blevet skyllet og syet i dag, så nu må den dælme godt blive drægtig. 
AJ Aurelia Samba D'or var 14 dage fra sidste inseminering, blev scannet, hun var heller ikke drægtig, så hun må afsted igen på torsdag. Nej hvor jeg syntes det er træls, og DYRT . 

Lykkebo Double Up til stævne

18.06.22:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen har i dag haft deres debut til C-stævne. De red LA1 til 71.724 % ved stævnet i Vallensbæk Sportsrideklub. De red sig til en flot placering som nr. 2. Stort tillykke til ekvipagen.

Lykkebo Darleen til stævne

17.- og 18.06:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Tinglev Rideklub.
De red ved Rømø Beach Jump til start i 3 x LC på 70 cm B0, som de klarede med 3 flotte 0-ture. De startede også for første gang LC på 80 cm, hvor de nappede en enkelt bom. Stort tillykke til ekvipagen .


Lykkebo Double Up har stævnedebut med sin nye rytter

11.06.22:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen har i dag haft deres debut sammen. De red LA1 til 67.241 % ved D-stævnet i Nyskovens Sportsrideklub.
En ekvipage som har kendt hinanden i knap to måneder, det bliver rigtig spændende at følge ekvipagen ud i fremtiden.

AJ Aurelia's Samba D'or er insemineret igen

06.06.22:
Det skal åbenbart ikke være nemt 🤔
AJ Aurelia's Samba D'or er insemineret igen i dag, og blev det også i lørdags.
Ægget, som hun stod med i onsdags var ikke udviklet, og hun havde så dannet et større æg på den anden æggestok, hmm, så derfor inseminering igen nu. 

Lykkebo Dirty Dancing og Cecillie har stævnedebut

04.06.22:
Lykkebo Dirty Dancing ( Dating AT x Beverly ) og Cecilie Wramberg Frost havde sin stævnedebut i dag ved D-stævne i Ry Rideklub. De red LD 1 til 68.333 % og LC1 til 62.600 %
Billedet er dog ikke med Cecilie i sadlen. 

Øv og øv

30.05.22:
Newlands Mon Cherie blev insemineret sidste gang i dag. 
AJ Aurelia's Samba D'or blev scannet igen i dag, og som forventet ikke drægtig.
Skal køres ned til Niels i morgen igen til inseminering onsdag.

Lykkebo Darleen til stævne

29.05.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Guldager Rideklub.
De red en fin 0-tur i sløjfespringning 70 cm B0, samt igen en med en enkelt bom på jorden. Tillykke til ekvipagen.

Newlands Mon Cherie insemineret igen

28.05.22:
Øv, fik begge hopper scannet igår. 
Newlands Mon Cherie var ikke ifol, men i brunst, så hun blev insemineret igen i dag.
AJ Aurelia's Samba D'or var ikke så langt henne, men umiddelbart så hun ikke ud til at være drægtig. Skal scannes igen på mandag.

Lykkebo Darleen til stævne

22.05.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Blåvandshuk Rideklub. De red to showklasser, først på 60 cm, hvor rytteren tog en afsidning i utide. Darleen var lige ved at ville stoppe, men sprang allligevel, og der måtte rytteren desværre tage en afsidning. I 70 cm fik de en flot 0-tur. 

Lykkebo Darleen til stævne

18.05.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til aftenstævne. De var til D-stævne i springning i Bryndumdam Rideklub.
Først en fin 0-tur i sløjfespringning 60 cm B0, og igen to fine 0-ture i Intervalspringning B4, og her blev de første uplacerede.AJ Aurelia's Samba D'or er insemineret

13.05.22:
AJ Aurelia's Samba D'or blev afleveret i aftes hos Niels Grøndahl, og er blevet insemineret ved Craig SPH 267 i dag. 

Newlands Mon Cherie er insemineret

09.05.22:
Newlands Mon Cherie er idag insemineret ved den nykårede sportsponyhingst Craig SPH 267.
Igen 11.05.22

Lykkebo Darleen til stævne

07.05.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i De Forenede Gård klubber. De startede først en Intervalklasse, hvor de red 60cm i met.B0. De red 0 og fik sig en roset med ved udgangen. Næste klasse var Intervalkasse 40 års Jubilæumsklasse del 1 (20 cm. - 100 cm.) met.B1. Her gik de igen to 0-runder og vandt klassen. Tillykke til ekvipagen.

 

AJ Aurelia's Samba D'or har folet

06.05.22:
AJ Aurelia's Samba D'or har folet her til morgen, kl.5.30 kom hun med et stort flot rødt hoppeføl.
Føllet skal hedde Lykkebo Saga , læs mere om hende HER

Lykkebo Diva flytter

01.05.22:
Beslutningen er taget. Diva bliver ikke ifolet i år. Hun er der imod flyttet over til Pernille, så kan hun hygge sig med hende, og måske få en ridetur engang i mellem. 
Samba får måske derfor lov til at tage et år mere her på Stald Lykkebo som avlshoppe. 

Lykkebo Darleen til stævne

30.04.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i dressur i Egum Rideklub, hvor de red en LA1 til 63.276 % 

Lykkebo Darleen til stævne

23.04.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne i dressur. De var til D-stævne i Egtved Rideklub, hvor de red en LA3 til 60.500 % og LA4 til 58.750 %.

På besøg hos Lykkebo Limelight

16.04.22:
Vi var lige en lille tur i Birkelse og se til Lykkebo Limelight (Meedenblik Linfield x Newlands Mon Cherie ). Han ser rigtig fin ud, så dejligt at se ham, og at de er så glade og tilfredse med ham.

Lykkebo Dirty Dancing har stævnedebut

10.04.22:
Lykkebo Dirty Dancing ( Dating AT x Beverly ) havde sin stævnedebut i dag. Rytteren var i dag Tanja Juhl Bach Engmann. De gjorde det super flot, red LC1 til 68.400 % og LC2 til 67.609%, endda mod heste, som går middelsvær dressur... Man skal lede længe efter en mere cool pony. Mega flot kritik fra dommeren med på vejen. Glæder mig til at se mere til den pony. 

Lykkebo Darleen til stævne

08.04.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til springstævne. De var til D-stævne i Ladelund Rideklub, de sprang to sløjeklasser i 60 cm. De fik to fine 0-ture og to rosetter med sig hjem, tillykke til ekvipagen .

Lykkebo Darleen til stævne

06.04.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til springstævne. De var til D-stævne i Kolding Rideklub, de sprang to sløjeklasser i 60 cm. De fik to fine 0-ture og to rosetter med sig hjem, tillykke til ekvipagen .

Newlands Mon Cherie har folet

26.03.22:
Newlands Mon Gherie har i nat fået et rødt hoppeføl. det var 14 dage før termin, men alt gik som det skulle, og et dejligt kvikt føl på benene efter andet forsøg, til patten efter 10 min, og efterbyrd gik af efter en halv time. Så kan det vist ikke gå meget nemmere. Føllet skal hedde Lykkebo Laica. 
Se mere om Lykkebo Laica HER

Lykkebo Darleen til stævne

20.03.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til springstævne. De var til D-stævne i Højris Rideklub, de sprang to sløjeklasser på 50 og 60 cm. De fik to fine 0-ture i 50 cm og 60 cm. 

Lykkebo Darleen til stævne

18.03.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til springstævne. De var til D-stævne i Egum Rideklub, de sprang to sløjeklasser på 50 og 60 cm. De fik en fin 0-tur i 50 cm , og en enkelt bom i 60 cm. 

Lykkebo Darleen til stævne

26.02.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til C-stævne i Ølgod og Omegns Rideklub, hvor de red en LA2. Darleen var desværre ikke taktfast, og blev diskvalificeret. Øv.

Lykkebo Darleen til stævne

12.02.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til dressur stævne. De var til D-stævne i Sdr.Hygum Rideklub, hvor de red en LA1 til 64.483 % og LA3 til 57.667 %

Lykkebo Darleen til stævne

05.02.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til deres første dressur stævne i år. De var til C-stævne i Grindsted Rideklub, hvor de red en LA1, med 59.310 %.

Lykkebo Darleen til stævne

09.01.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen været til deres første stævne i år. De var til D-stævne i Guldager Rideklub, hvor de startede i en sløjfeklasse i springning på 40 cm og 50 cm, og de fik to fejlfrie ture. Sejt med den lille springpony.