Lykkebo Diva og Lykkebo Double Up til stævne

26.09-27.09.20:

I denne weekend har de to helsøskende Lykkebo Diva og Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) været til stævne.
Julie Rasmussen var igår afsted på Diva til springstævne i HHH. Hun startede for første gang LD, en stilspringning, som Julie aldrig har prøvet før.
Der smuttede en enkelt bom, og der var lidt med stilen og tempoet, som der skal arbejdes på, så det blev til 7.8 i stil og så 4 fejl. LC'en, den skal der ikke skrives meget om, da Diva på forhånd havde bestemt, at den gad hun ikke springe. Mage til tvære kamel skal man lede længe efter, en lidt ond cirkel, når der mangler erfaring, men mon ikke der bliver taget hånd om det, lige så stille. Anderledes er det gået med Marie Fuglsang-Hansen og Double Up. De har startet LA1 for anden gang i denne weekend, i Skovly, både igår og i dag. Det gav 2 flotte 2.pladser, med de flotte procenter på 71.897 % igår og i dag på 70.517 %.

Lykkebo Darleen til stævne

20.09.20:

Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har også været til stævne i dag. Igår red de individuel D9 Cup i LB men det var kun dem, så derfor startede de mod LC- ryttere, som jo er en sværhedsgrad lettere. De lagde ud med 64.3 i LB 1 opvarmnings klassen og red så LB1 Cuppen til 66.4 % og i dag i finalen red de for første gang LB3 og til 65.8 % sluttede samlet som nr 5 i cuppen.
De skulle også ride hold cuppen i dag LB2 til 65.4 % og hendes hold fik en 3. plads

Lykkebo Darleen til stævne

19.09.20:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har også været til stævne i dag. De har redet med i nogle CUP 9 klasser i Bramming Rideklub og startet LB1 med 66.452 %, og er videre til finalen i morgen, samt en opvarmingsklasse , også i LB1 med 64.355 %. Darleen er ikke altid helt enig med Michell  De øver og øver og bliver bedre og bedre , held og lykke i morgen , hvor de skal starte deres første LB3.

Lykkebo Double Up til stævne

19.09.20:
Altså er så stolt  Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen har i dag haft deres debut i LA1. De vandt klassen med 67.241 % trods et par dyre fejl, og de blev også hermed Klubmester i Allerupgaard Rideklub . Stort tillykke til ekvipagen 🙂

Clausholm Lady Java til stævne

13.09.20:

Clausholm Lady Java (Clausholm Viking x Clausholm Lady Jaqueline ) og Gabriella har i dag begge haft deres debut i LB3 og LA1 ved D-stævnet i Rideklubben 3H.
Gabriella gjorde et fantastisk arbejde med den lille røde dame, som var bange for "dommer-bilen", men hun fik hende så fin rundt trods en spændt pony. Mega flot debut i de lidt højere klasser, og kun deres 5.stævne. Gabriella har selv uddannet Java.
LB3 blev vundet med 65.161%, og LA2 blev det til 62.141%, hvor der lige sneg sig en fejlridning ind, men er så stolt at de to, de skal nok nå langt, når de får noget mere rutine.
Gabriella Kirkemann, du er så mega sej.

Lykkebo Diva til stævne

30.08.20:

Lykkebo Diva ( Jestis Duke x Pandora ) og Julie Rasmussen har idag startet deres første stævne i år. De startede i showklasse i 70 cm springning 2 gange, ved D-stævnet i Løgstør . Diva syntes så ikke, at den overhovedet skulle springe det første spring, men så da den endelig kom igang, så tog den også resten uden fejl. Anden tur helt uden fejl. De skal bare afsted , ud og samle noget erfaring, det er ikke højden, der er problemet . Godt kæmpet Julie 

Check-In Lykkebo til stævne

29.08.20:
I dag har Check-In Lykkebo ( Checkpoint Andersminde x Stensgaards Papilot ) og Celina Stender Hansen været til deres første dressurstævne. De startede til D-stævnet i Ballerup Rideklub. I en LC-procentklasse. De red LC1 til 63.800 %. De blev nr 7 ud af 11. I øsende regnvejr. 

Newlands Mon Cherie til eliteskue

22.08.20

Sikke en dag
Har været afsted med Newlands Mon Cherie ( Molli ) til AVEVE Eliteskue i Dansk Sports Ponyavl. Hun gjorde det, den havde jeg ikke lige set komme. Hun fik guldmedalje og blev Årets Spring Hoppe 2020.
Hun fik 9 for type og kropsform, 8.5 for hoved og hals, 9 for skulder og manke, 9 for overlinie og bagpart, 7.5 for forlemmer, 8 for baglemmer, 8.5 for skridt, 8.5 for trav, 9 for galop, 9.5 for teknik og 10 for kapacitet, samt 10 i helhed.
Er så stolt af Molli, og kan igen ikke takke nok for at jeg fik muligheden for at låne Molli. Det var så dejligt at få besøg fra Fyn af Molli's ejere.

Lykkebo Darleen til stævne

22.08.20:
Lykkebo Darleen( Jestis Duke x Doreen ) og Michell Hudecek Nielsen startede i dag ved D- stævnet i Skærbæk og Omegns Rideklub. De startede  en LB % klasse. de fik 61.290 % og 61.207%, blev nr. 5 og 6 i klassen ud af 8 starter. darleen var en lille bandit i dag.

Lykkebo Double Up til stævne

01.08.20:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen startede i dag ved D- stævnet ved rideklubben Krikkerne. De startede  en LC2, og vandt klassen suverænt med flotte 78.261 % og vinder af klassen 1/7.

Newlands Mon Cherie er kåret

31.07.20:

Newlands Mon Cherie blev fremstillet til kåring i DSP i dag.
Tanken var jo egentlig, at hun skulle stilles i dressur, men syntes jo hun springer fantastisk. Dette bekræftede dommerne mig også i idag. Hun fik kåringsrundens eneste 10-tal, nemlig 10 i kapaicitet, og hele 9.5 i teknik også. Dette resulterede i en billet til Eliteskuet, så er mega stolt .
Tusind tak for at jeg fik muligheden for lån af denne pony og glæder mig endnu mere til Eliteskuet, samt at se føllet, som hun gerne skal komme med til marts.

Check-In Lykkebo

19.07.20:
I dag har Check-In Lykkebo ( Checkpoint Andersminde x Stensgaards Papilot ) været til sit første springstævne.
Check-In og Celina har startet LC, hvor de fik 4 fejl, og LB* med 8 fejl, al begyndelse er svært, men med mere rutine, så kører det snart. Så godt de er igang.
Check-In Lykkebo er født her på Lykkebo, dog med opdrætter Ellen Fadum i Hof i Norge.
Check-In var et afkom som blev lavet lidt for sjov. Ellen havde Papilot ( DV hoppe kåret i DS efter Racot) opstaldet her, og skulle ikke ifoles det år. Jeg spurgte Ellen, om ikke jeg skulle låne min venindes NF-hingst, som alligevel bare gik og lavede ingenting. Papilot blev ifol i første forsøg, og der kom så Check-In. 
Check-In blev solgt som føl, til selskab for en anden pony, og blev først solgt mange år senere til en familie i Sønderjylland, som har udannet hende i dressur, og hvor hun har gået et enkelt dressurstævne, inden hun blev solgt til nuværende ejere. Så fedt at kunne følge de heste, som er født her på Lykkebo. 

Cindy PL er solgt

01.07.20:
Pernille har i dag solgt Cindy PL ( Con Corazon x Lizette )  til en sød familie i Ølgod. Det bliver spændende at se, hvad denne dejlige plag udvikler sig til. 

Clausholm Lady Java til stævne

28.06.20:
Clausholm Lady Java ( Clausholm Viking x Clausholm Lady Jaqueline ) og Gabriella Kirkemann startede i Søndertoft Rideklub i Søndertoft Dressur Cup,  i LC2, hvor de blev placeret som nr. 5 med 71.087%, og i LC3 blev de placeret som nr. 4 med 71.200 %. men nr 4 og 5 ud af 19 starter. Flot. 
De hvide dressurhegn var vist lidt farlige, he he 

Lykkebo Darleen til stævne

20.06.20:
Så blev der også igen i dag startet stævne med Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell.
De var til D-stævne i Bramming Rideklub, hvor de startede en LC2-LB1% klasse. De blev endte med 64.600 % i LC3 og 64.032% i LB1.  5/6 og 6/6. De må ud og se noget mere :-)

Lykkebo Darleen til stævne

17.06.20:
Så blev der også igen startet stævne med Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell.
De var til D-stævne i Tjæreborg Egnens Rideklub, hvor de startede en LC% klasse. De blev desværre sidst i klassen, med 62.800 %. 6/6. Måske en lidt for spændt ekvipage i dag.

De røde rosetter kom på igen i dag

14.06.20:

De røde rosetter kom på igen i dag
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen startede i dag igen ved stævnet ved Højfyns Rideklub. De startede igen en LC1, og vandt klassen suverænt med flotte 77.800 % 1/12. og er hermed udklasset af LC1.
Phelix Lykkebo, han var frisk igen idag, og startede 70 cm terrænspringning ved Hof Rideklub's sommerafslutning i Norge, med Hannah Henriksen i sadlen.
Stort tillykke med de flotte resultater

Stævnestart

13.06.20
Rødt klæder altid et smukt hestehoved
Så kom stævnerne endelig igang, og der var der også nogle Lykkebo-ponyer og heste med.
Clausholm Lady Java ( Clausholm Viking x Clausholm Lady Jaqueline ) og
Gabriella Kirkemann
startede i Haderup i LC2, hvor de vandt klassen med 69.595 % 1/10, og i LC3 blev de 1.upl. da Java ikke kunne holde rumpen ved jorden (ups), de fik her 67.600 % 3/7
Lykkebo Double Up havde stævnedebut med
Marie Fuglsang-Hansen
, de startede i Højfyns Rideklub, hvor de red to klasser i LC1. Første klasse blev vundet med 71.400% 1/10. i anden klasse blev det ligeledes med 71.400 % 1/8.
I Norge ved sommerafslutningen på Hof Rideskole startede 20 år gamle Phelix Lykkebo (Pélé l.Evagård x Jessica ) med Hannah Henriksen i LB2, som de også vandt. 1/10.
Stort tillykke med de flotte placeringer, så dejligt med en lille update, og tusind tak for billederne

 

 

Drengene rejst til Norge

11.06.20:
Sidste dag på Lykkebo. Charlie PL og Bøggild's Belfast er idag rejst til Norge. To flinke knægte, som bare gik på lastbilen uden problemer.
Update: Vognmanden havde desværre ikke fået synet drengene af kredsdyrlægen, og tog bare chancen, så han måtte tage dem med retur til sig igen, dagen efter, så nu står de og venter hos vognmanden indtil næste uge. Så dumt af en erfaren vognmand altså. 

 

Dyrlægen på besøg

25.05.-27.05-29.05.20:

Rumina blev scannet d. 25.05.. Hun var desværre ikke drægtig, men i brunst. Hun er blevet insemineret 25.-27.og 29.05. så nu må hun gerne blive ifol. 

Lykkebo Comet har fået ny ejer

25.05.20:
Astrid har idag solgt Lykkebo Comet ( FS Concorde x Pandora )til en familie i Tarm.
Det glæder mig rigtig meget, at Comet nu forhåbentlig kan komme ud og vise, hvad han duer til .

Newlands Mon Cherie scannet drægtig

11.05.20:

 Yes, så er Newlands Mon Cherie scannet drægtig ved Meedenblik Linfield SPH 247. 

Termin 25.marts 2021.

 

Rumina Stengaard er insemineret

 

07.05.20:
Rumina Stengaard er i dag insemineret første gang ved den 3 årige fløjhingst ved dette års kåring i Dansk Sports Ponyavl, samt Reservechampion i Holland i år, samt også kåret i Rheinland sidste år- Meedenblik Linfield.

 

 09.05.20:

 

Rumina Stengaard er insemineret sidste gang og er kommet hjem igen. Dejligt at få hende og Wanessa hjem igen .

 

De røde damer

05.05.20:
Så fik vi endelig lov til at komme på rideskolen og se Julie og Diva. Hvor er det dejligt at se, hvordan de to trivedes sammen, og har gjort store fremskridt her i foråret. Har også fået billeder af min lille røde pony, ligeledes en mega sej Gabriella , som virkelig også bare rykker med den lille Java.Er mega glad for mine to røde ponyer, og deres dygtige ryttere. I gør det fantastisk.
Tænk hvad bette Signe kan overtage, når hun bliver stor nok, og forhåbentlig vil ride, glæder mig allerede

Newlands Mon Cherie er insemineret

24.04.20:
Newlands Mon Cherie er i dag insemineret første gang ved den 3 årige fløjhingst ved dette års kåring i Dansk Sports Ponyavl, samt Reservechampion i Holland i år, samt også kåret i Rheinland sidste år- Meedenblik Linfield SPH 247

Rumina Stengaard til inseminering

19.04.20:
Rumnia er kørt til inseminering hos Niels Grøndahl. Hun er i brunst, meget tidligt faktisk, efter 25 dage.
Dyrlægen mente, det var alt for tidligt, da hun scannede hende mandag, så de ventede til onsdag igen. Da var det så desværre for sent, øv altså.

Lykkebo Wanessa er født

26.03.20:
Rumina Stengaard valgte at fole i formiddags, imens jeg var på arbejde. Sikke en overraskelse at komme hjem til, til middag. Havde regnet med et stort hingsteføl, men der kom det yndigste palomino-hoppeføl .
Se mere på hendes egen side HER 

Lykkebo Wanilla er født

25.03.20:
Jestis Antoinet har i aften folet, og fik det allermest charmerende lille røde hoppeføl, som skal hedde Lykkebo Wanessa. 
Se mere på hendes egen side HER 

Ny pony i stalden

14.03.20:
Jeg fik pludselig mulighed for at "låne" en skøn pony, nemlig hoppen Newlands Mon Cherie.
Hun er tysk reitpony, kåret i Pferdestammbuch Schleswig /Holstein som hovedstambogshoppe, som 4 års, og med bestået rideprøve som 6-års. Iflg. de tyske regler, så skulle hun desværre have aflagt rideprøven senest i sit 5.år for at kunne blive statspræmieret, så det er hun desværre ikke. Hun har også opnået følpræmie.
Hun har startet lidt dressurklasser herhjemme med Marie. 
Se mere om Molli, som hun bliver kaldt på hendes egen side HER

Lykkebo Darleen til stævne

25.01.20:
Darleen ( Jestis Duke x Doreen ) og Michell har i dag været til D-stævne i Kongeå Rideklub. Darleen var lidt for frisk idag, en energi-booster var ikke vejen frem. Hun havde debut i LB1 , og endte med 61,129 % - 4/5

Lykkebo Diva er udlånt

08.01.20
Diva ( Jestis Duke x Pandora ) kom jo hjem fra udlån til Nicoline d.27.12.19, da Nicoline jo nu er faldet for de 16 år. 
Diva kom over til Pernille og stå, og der fortsatte Julie med at komme og ride hende. Julie har været meget ovre hos Nicoline, og har redet meget på Diva det sidste halve år, så det var nærliggende, at hun fik lov til fortsat at kunne ride Diva. Det er efterfølgende blevet besluttet, at Julie har Diva med op på Løgstør Rideskole .