Lykkebo Wanessa er født

26.03.20:
Rumina Stengaard valgte at fole i formiddags, imens jeg var på arbejde. Sikke en overraskelse at komme hjem til, til middag. Havde regnet med et stort hingsteføl, men der kom det yndigste palomino-hoppeføl .
Se mere på hendes egen side senere. 

Lykkebo Wanilla er født

25.03.20:
Jestis Antoinet har i aften folet, og fik det allermest charmerende lille røde hoppeføl, som skal hedde Lykkebo Wanessa. 
Se mere på hendes egen side senere. 

Ny pony i stalden

14.03.20:
Jeg fik pludselig mulighed for at "låne" en skøn pony, nemlig hoppen Newlands Mon Cherie.
Hun er tysk reitpony, kåret i Pferdestammbuch Schleswig /Holstein som hovedstambogshoppe, som 4 års, og med bestået rideprøve som 6-års. Iflg. de tyske regler, så skulle hun desværre have aflagt rideprøven senest i sit 5.år for at kunne blive statspræmieret, så det er hun desværre ikke. Hun har også opnået følpræmie.
Hun har startet lidt dressurklasser herhjemme med Marie. 
Se mere om Molli, som hun bliver kaldt på hendes egen side HER

Lykkebo Darleen til stævne

25.01.20:
Darleen ( Jestis Duke x Doreen ) og Michell har i dag været til D-stævne i Kongeå Rideklub. Darleen var lidt for frisk idag, en energi-booster var ikke vejen frem. Hun havde debut i LB1 , og endte med 61,129 % - 4/5

Lykkebo Diva er udlånt

08.01.20
Diva ( Jestis Duke x Pandora ) kom jo hjem fra udlån til Nicoline d.27.12.19, da Nicoline jo nu er faldet for de 16 år. 
Diva kom over til Pernille og stå, og der fortsatte Julie med at komme og ride hende. Julie har været meget ovre hos Nicoline, og har redet meget på Diva det sidste halve år, så det var nærliggende, at hun fik lov til fortsat at kunne ride Diva. Det er efterfølgende blevet besluttet, at Julie har Diva med op på Løgstør Rideskole her i vinter, og så kommer hun måske tilbage til Pernille, når der bliver mere lyst om aftenen igen.